Dr. Virtics Ferenc

Az orvos munkájának legjobb fokmérője, ha a pácienseitől kap visszajelzést.
Ha pedig pozitív vélemény érkezik, amit ráadásul külön kérés nélkül, a kapott szolgáltatással való elégedettségtől fellelkesülve fogalmaztak meg, az igazi doppingszer.

Ilyen levelet hozott a napokban az elektronikus posta. Orsolya a férjét irányította rendelőnkbe, aki bár régóta küzdött komolyabb fogproblémával, tartott a kezelésektől, ezért halogatta a fogorvos felkeresését.

„Egy hatalmas KÖSZÖNJÜK-kel kell kezdenem. Elmondhatatlanul hálás vagyok. Megszűnt az egyetlen tabutéma közöttünk a férjemmel, aki pedig teljes eufóriában van az első találkozásuk óta.

Aznap este, mikor először jártunk a rendelőjében egy társasági eseményre voltunk hivatalosak és ő mindenkinek mesélt a fogairól, az élményeiről és a tervekről a fogakkal kapcsolatban. Mindezt felszabadultan, örömmel. És ez ment egész héten. Nem hittem a szememnek és a fülemnek! Korábban a jelenlétében nem lehetett a témát említeni, ha valaki mégis megtette, akkor ő inkább felszívódott.

És ez még nem minden, mert nagyon határozottan eltökélte az életmódváltást, egész héten kerülte a cukros üdítőket, próbálja letenni a cigarettát és minden este hosszan, körültekintően ápolja a fogait. Mintha hatalmas súlyoktól szabadult volna meg. Legmerészebb álmaimban sem képzeltem volna, hogy idáig eljuthatunk, pláne ilyen rövid idő alatt.

Ez mind az önök érdeme.

És hogy magamat se hagyjam ki, nekem is messze ez volt a legjobb fogászati élményem az összes közül! Szóval nem tudom szavakba önteni a hálámat… még egyszer nagyon köszönöm a figyelmet, ezt az elképesztő szakmai és emberi odaadást, amiben részünk lehetett.

A legközelebbi találkozásig kívánok sok erõt és kitartást a munkájukhoz és minden jót!”

Reméljük, hogy Orsolyáék esete esetleg másokat is arra ösztönöz, hogy összeszedjék bátorságukat, és bejelentkezzenek egy fogorvosi konzultációra – mert meglehet, hogy nem is történnek ott annyira félelmetes, pláne haszontalan dolgok.