English

standard-title Dr. Virtics Ferenc – Fogszakorvos

Dr. Virtics Ferenc – Fogszakorvos

Virtics Ferenc

„Személyes meggyőződésem, hogy az elvégzett munkáért kötelességünk felelősséget vállalni.
A fogászatunkban használt anyagok, a rendelkezésre álló technológiai felszereltség és szakorvosi tudás együtt kiváló munkát eredményeznek, erre pedig büszkén vállalunk garanciát is!”

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem 2004-ben. Szakmai tapasztalatomat részben hazai, neves fogászati klinikákon sajátítottam el, illetve 2009-2011 között a Norvég Eurodent Klinika orvos igazgatójaként tevékenykedtem. A norvég fogászati rendszerben eltöltött évek pótolhatatlan szakmai fejlődést jelentettek számomra; elsősorban a páciensközpontú gyógyítást, mint új szemléleti keretet emeltem át saját gyakorlatomba. Szakmai hitvallásom, hogy a fogászati kezeléseket nem sematikusan kell végezni, hanem páciensre szabottan és megalkuvásmentesen, maximálisan a legjobb megoldásra törekedve.

A fogorvoslás egyik legnagyobb problémája, hogy a fájdalomtól való félelem és a magyar egészségügyre sok esetben jellemző figyelmetlen bánásmód miatt a páciensek már csak akkor fordulnak szakorvoshoz, amikor baj van, pedig a rendszeres fogorvosi ellenőrzéssel megelőzhető lenne a komolyabb fogászati problémák kialakulása. Fogorvosként és három kisgyermek édesapjaként is fontosnak tartom azt, hogy mind a gyermek, mind pedig felnőtt pácienseim elsajátítsák a helyes fogápolás szabályait, amelyek nemcsak a későbbi betegségek kialakulását, de a költséges kezeléseket is megelőzhetik!

A fogászati beavatkozások gyorsan, rendkívüli minőségi változásokat képesek elérni, és számomra az jelenti a szakmai sikert, amikor pácienseim elégedett mosollyal távoznak a rendelőmből!

Fogászati panaszával, vagy felmerülő kérdéseivel kapcsolatban kérem, keressen bizalommal!

Üdvözlettel,
Dr. Virtics Ferenc
fogszakorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Szakmai életrajz

1999-2004Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar
2003-2004 Alföldi Dental System
2004-2007Semmelweis Egyetem Központi Gyakornoki képzés (rezidens) Gerber és Faragó Fogorvosi Kft
2005-2007Veresegyház – Good Dent Fogászat
2006-2007Honvéd Kórház Rendelőintézet Ált. Fogászat
2007-2009Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika
2008Szakvizsga – Konzerváló fogászat és fogpótlástani szakvizsga
2008Abident Fogászati Rendelő
2009-2011Eurodent AS, orvosigazgató – magánklinika (Norvégia, Oslo)
2011-2015Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika