English

standard-title Dr. Vincze Nóra – Gyermekfogszakorvos

Dr. Vincze Nóra – Gyermekfogszakorvos

Dr. Vincze Nóra

“Mindig is érdekeltek a gyógyítás segítésére szolgáló alternatív megoldások, a folyamatos szakmai továbbképzések mellett számos ilyen jellegű tanfolyamot is végeztem.”

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvosi Karán szereztem 2004-ben. Rezidensi éveimet szintén Szegeden, a Fogászati és Szájsebészeti Klinikán töltöttem. Mellette magánrendeltem, valamint vegyes- és gyermekfogászati praxisban helyettesítettem.

2007-ben sikeres szakvizsgát tettem gyermekfogászatból. Gyakornoki éveim alatt a gyermekkori traumás fogak ellátására specializálódtam. Ebben a témában többször előadóként is részt vettem különböző konferenciákon.

2010-ben a MOBOT (Magyar Orálakupunktúra Orvosok és Biológiai Fogorvosok Társasága) által szervezett képzés keretein belül Komplementer Biológiai Fogorvos oklevelet szereztem. Emellett az alábbi témákban szereztem jártasságot: Voll – féle elektroakupunktúra, Schüssler-féle homeopátia, Joalis méregtelenítés, nehézfémkivezetés, lézeres orálakupunktúra, természetgyógyászat.

A gyógyító tevékenységet és a gyermekek iránti szeretetet kiválóan ötvözi a gyermekfogászati hivatás, mely egy speciális kis területe a fogorvoslásnak. Fontosnak tartom a gyermekek egészségre nevelését, megfelelő szájhigienes szokások kialakítását. 3 gyermek büszke anyukájaként tudom, hogy ehhez pedig sok türelmes pillanaton és örömteli fogászati kezelésen át vezet az út.

Biológiai fogorvosként a fogászati kezelést nem csupán esztétikai és funkcionális helyreállításnak tekintem, hanem komplex gyógyításként értékelem. Hiszen szervezetünk minden pontja fontos kölcsönhatásban van a szájüreggel. Hiszem és tudom, hogy szervezetünk egy rendkívül okos és precíz szerkezet. Mindent jelez, és alapvetően „egészséges szeretne lenni”, ezért csak észre kell vennünk az apró jeleket, érteni az összefüggéseket, és máris tudjuk, hogyan fogjunk hozzá a gyógyításához.

A jól végzett orvosi tevékenység kulcsa a bizalom, ezért igyekszem kezeléseim során kellemes, bensőséges légkört teremteni. Fontosnak tartom a precizitást, pontosságot, valamint azt, hogy a kezelések ne sematikusak, hanem személyre szabottak legyenek.

Szeretettel várom felnőtt és gyermek pácienseimet, keressenek bizalommal!

Dr. Vincze Nóra 
fogorvos, gyermekfogszakorvos, biológiai fogorvos, természetgyógyász

Szakmai életrajz

1999-2004Szegedi Tudományegyetem Fogorvosi Kar
2004-2006Szegedi Fogászati és Szájsebészeti Klinika, központi gyakornok
2006-2007Gyermek-és iskolafogászati körzet, Hódmezővásárhely
2006-2007Vegyes praxis, Földeák (helyettesítő fogorvos)
2007Szakvizsga (gyermekfogászat)
2007-2008Gyermekfogászati praxis, Budafok
2007-2010Heppdent magánrendelő
2010Biológiai fogorvos vizsga
2010-2018Naturadent magánrendelő
2018-Abident magánrendelő